Thuiszorgwinkel benut verbouwing

Vegro Thuiszorgwinkel Voorburg

22 oktober 2013
om 0:00

Aanleiding

De Thuiszorgwinkel van Vegro/Florence in Voorburg is onlangs uitgebreid naar 2 panden. Bij deze verbouwing is kritisch gekeken naar allerlei aspecten die de toegankelijkheid van de winkel verbeteren.

Aanpak

Het souterrain is als winkelgebied opgeheven, hoogpolige deurmatten zijn vervangen door laagpolige en een klein niveauverschil tussen de beide panden is opgevangen door een hellingbaan in de vloer. Daarnaast is met een koffiehoek, een speelhoekje voor kinderen, gemakkelijke stoelen en een bureau waar ook mensen in een rolstoel aan kunnen zitten veel aandacht voor de klantvriendelijkheid.

Resultaat

Vegro/Florence toont aan dat een grote verbouwing of verhuizing een mooi moment is om de toegankelijkheid te vergroten. Met geringe extra kosten voelt uiteindelijk iedereen zich welkom bij de thuiszorgwinkel!

Meer informatie

Lees het artikel op de website van Vegro (extern)

Plaats een reactie

Reactieformulier bij de voorbeeld

Velden met een * zijn verplicht.

Uw naam verschijnt bij uw reactie.

De naam van uw organisatie verschijnt bij de tekst.

Uw e-mailadres wordt niet getoond bij de tekst. Wij gebruiken het uitsluitend ter verificatie.

Uw reactie in maximaal 400 tekens.

Plaats het getal '162' in bovenstaand veld.