Hotel Okura Amsterdam goed toegankelijk


22 januari 2014
om 0:00

Aanleiding

Hotel Okura Amsterdam streeft ernaar om iedere gast een onvergetelijke ervaring te bieden. Zonder onderscheid. Het hotel heeft daarom maatregelen getroffen die de toegankelijkheid voor mensen met een beperking en rolstoelgebruikers bevorderen.

Aanpak

Alle verdiepingen van het hotel zijn bereikbaar per lift. In de lobby, vergaderzalen, restaurants en bars zijn nergens obstakels. Er is een aangepast toilet en er zijn extra ruime parkeerplaatsen. Voor gasten met een fysieke beperking biedt het hotel een extra grote luxe tweepersoonskamer. Deze kamer beschikt over een brede badkamer en een ruime douche. Afhankelijk van wat de gast nodig heeft, wordt de kamer aangepast met elementen zoals armsteunen, een bedverhoging of een douchestoel.

Resultaat

Het hotel is voorbereid op gasten met een beperking. De speciale kamer past in het beleid van Okura om te beschikken over een zo compleet mogelijk aanbod en zoveel mogelijk mensen tevreden te stellen. Omdat de hulpelementen optioneel zijn, is de kamer ook als ‘gewone’ kamer te verhuren.

Meer informatie

Meer informatie op de website van Okura Amsterdam (extern)

Plaats een reactie

Reactieformulier bij de voorbeeld

Velden met een * zijn verplicht.

Uw naam verschijnt bij uw reactie.

De naam van uw organisatie verschijnt bij de tekst.

Uw e-mailadres wordt niet getoond bij de tekst. Wij gebruiken het uitsluitend ter verificatie.

Uw reactie in maximaal 400 tekens.

Plaats het getal '295' in bovenstaand veld.