AH Goossens ontvangt keurmerk SSK


9 september 2014
om 0:00

Aanleiding

Albert Heijn Goossens heeft het SSK ontvangen. De supermarkt is beoordeeld op 7 criteria die meewegen bij het verkrijgen van het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Deze criteria zijn duurzaam energieverbruik, onderscheidend assortiment, veiligheid en preventie, afvalinzameling en –reductie, stimulerend personeelsbeleid, transport en logistiek en lokale betrokkenheid. AH Goossens voldoet aan alle criteria.

Aanpak

AH Goossens doet het bijzonder goed op gebied van toegankelijkheid. De winkel geeft extra aandacht aan mensen met een beperking, zodat deze groep zich meer welkom en comfortabel voelt in de supermarkt. Daarnaast is AH Goossens nauw betrokken bij lokale initiatieven en projecten en dit draagt bij aan het behalen van het keurmerk.

Resultaat

Ondernemers Hans en Sander Goossens zijn zeer tevreden over het ontvangen van het SSK: “Het is een erkenning voor de zaken waarmee we het verschil maken. Het is voor onze klanten ook prettig dat zij boodschappen doen bij een supermarkt waarvan de eigenaren lokaal betrokken en verantwoord ondernemen.”

Reacties

Zo super dat deze supermarkt toegankelijk is voor mensen met een beperking. Zo willen wij iedere supermarkt toegankelijk krijgen in iedere gemeente.

Auteur:

Cor Heere
Landelijke Beweging Rolstoelrijders

Geschreven op:

03 november 2017
om 13:08

Plaats een reactie

Reactieformulier bij de voorbeeld

Velden met een * zijn verplicht.

Uw naam verschijnt bij uw reactie.

De naam van uw organisatie verschijnt bij de tekst.

Uw e-mailadres wordt niet getoond bij de tekst. Wij gebruiken het uitsluitend ter verificatie.

Uw reactie in maximaal 400 tekens.

Plaats het getal '73' in bovenstaand veld.